Toekomst in techniek

In Nederland hebben we technici hard nodig! Nederland is een belangrijke speler als het gaat om innovatiekracht en technisch opleiden. Die status willen we graag behouden. Dit betekent dat het bedrijfsleven staat te springen om technisch talent. Goed opgeleid technisch personeel is lastig te vinden, omdat veel onderwijs nog niet goed aansluit op het bedrijfsleven.

De MyTec opleiding van Noorderpoort is daarin anders. Zij speelt in op de arbeidsmarkt en ziet juist de kracht van samenwerking met het bedrijfsleven tijdens de studie. De opleiding levert daardoor kwalitatief geschoolde professionals, die gelijk klaar zijn voor het échte werk in de praktijk.

Na afstuderen aan het werk!

De MyTec opleidingen zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met bedrijven uit de regio. Daarom sluiten ze uitstekend aan op de dagelijkse beroepspraktijk en leveren een échte bijdrage aan de maatschappij. In veel functies combineer je verschillende taken, met altijd de nadruk op eigen passie en technische aspecten. Tijdens je opleiding doe je al veel werkervaring op en maak je kennis met functies die je kunt vervullen. Voor de huidige afstudeerders van Noorderpoort Energy & Maritime staan werkgevers zelfs in de rij! Afstudeerder kunnen daarom uitgaan van:

  • Een goed startsalaris (ongeveer € 2.500,- tot € 3.500,- bruto);
  • Vrijwel zeker van een baan (in eigen regio);
  • Variatie in werkzaamheden;
  • Doorgroeimogelijkheden in uiteenlopende functies;
  • Baanmogelijkheden in (bijna) alle sectoren.

 

Of liever verder studeren?

Na je opleiding kun je in jouw vakgebied aan de slag in uiteenlopende functies. Daarbij is jouw voorkeur bepalend. Tijdens de loopbaan zijn er vaak in het bedrijf waar je werkt opties tot bijscholen. En ook als je besluit verder te studeren zijn er genoeg goede opleidingen die aansluiten, zoals: HBO Procestechniek, HBO Mechatronica of HBO Werktuigbouw.

Of je nu staat te springen om gelijk de praktijk in te gaan of wanneer je je kennis wilt verbreden in een volgende studie: een opleiding in techniek, is kiezen voor zekerheid.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over de opleiding, neem dan contact met ons op.

14 + 3 =